Om meg

Om meg

Elin Sørensen Ridning og Hestefag

Elin Sørensen Ridning og hestefag er et enkeltpersonforetak drevet av undertegnede. Jeg er utdannet ridelærer trinn III fra Norsk Hestesenter på Starum, og har mange års erfaring fra undervisning i ridning, kjøring og generelt arbeid med hest. Jeg er aktiv rytter, og rir og konkurrerer i dressur på middels nivå. I tillegg til egen næring jobber jeg også som lærer i hestefag på Senja videregående skole.

I tilknytning til foretaket er en stall med 8 stallplasser og utendørs ridebane på 20x60 meter, liggende idyllisk til ved Målselvbredden på Olsborg. Her er det også fine turmuligheter. 

På gården bor jeg sammen med min mann og yngste datter. De er også aktivt med i driften av min næring. Samtidig har jeg god hjelp av mine to voksne barn når de er hjemme.  

Vi har fire varmblods ridehester og en lyngshingst på stallen. Vi utdanner hestene våre selv, hvor de tre voksne ridehestene konkurrerer på middels nivå og lyngshesten startet NM i dressur for ponni i 2019. 


Tlf.: (+47) 908 98 402
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang